Nieuw binnen - Elk seizoen nieuw binnen!

Beschermers

Wij hebben Beschermers in ons aanbod gevonden. Bekijk hier alle zoekresultaten voor Beschermers op alfabetische volgorde bij nieuw-binnen.nl. Voor meer details en informatie klik je op de naam. Direct naar de webwinkel? Klik dan op de groene button. Je kan de zoekresultaten ook verder filteren, filter Beschermers op afdeling, merk of winkel.

 

Able2 Scootmobiel zittingbeschermer

Deze elastische scootmobiel zittingbeschermer trekt u over de zitting en rugleuning. Met klittenband onder de zitting te bevestigen. Volledig waterdicht.

€24.95

 

Free to move Scootmobiel Afdekhoes

Scootmobiel Afdekhoes, in drie verschillende groottes. Zorg dat uw scootmobiel beschermd wordt tegen alle weersinvloeden.

€47.95

 

Free to move Scootmobiel Bedieningspanelen Beschermer

Scootmobiel Bedieningspanelen Beschermer. Bescherm de elektronica op de schootmobiel van regen door middel van deze beschermer.

€14.95

 

Free to move Scootmobiel Beschermhoes Zitting

Scootmobiel Beschermhoes Zitting. Zeer gemakkelijk vast te maken aan de zitting van uw schootmobiel door middel van klittenband, aan de achterzijde.

€22.95

 

Free to move SCOOTMOBIEL voordeelset A

Combinatieset. Gemak en Bescherming samen in een pakket. Bevat rugleuningtas, bedieningspaneel beschermer en een hoes voor de zitting.

€55.95

 

Free to move Scootmobiel Voordeelset B

Beschermingsset. Een pakket met alle producten die u nodig heeft om uw scootmobiel zo goed mogelijk te beschermen.

€76.95

 

Rolstoel opbergtas

Deze sterke en duurzame tas kan gebruikt worden om inklapbare rolstoelen in op te bergen. Handig wanneer u op pad gaat en de rolstoel niet wilt beschadigen.

€99.95

 

Scootmobiel beschermer

Ben je op zoek naar een Scootmobiel beschermer dan hoef je niet meer veder te gaan zoeken.Want Zorghulpmidellen kopen biedt de beste scootmobiel accessoires.

€124.95

 

Scootmobiel onderdak

Permanent onderdak voor een scootmobiel. Na opzetten van het frame kan de scootmobiel simpelweg op de bodemplaat gereden worden en de hoes eroverheen getrokken...

€379.95

 

Scootmobiel zittingbeschermer

Voor al jouw scootmobiel en rolstoel accessoires ben je bij Zorghulpmiddelkopen.nl bij het juiste adres. Snel geleverd binnen drie werkdagen.

€34.95

 

Splash Splash Displaybeschermer

Bescherm het display van uw schootmobiel tegen de weersinvloeden. Door de universele maat past deze praktisch op alle scootmobielen.

€20.95

 

Splash Splash Scootmobielbeschermer

Bescherm uw scootmobiel tegen de weersinvloeden. Deze beschermer is eenvoudig over uw scootmobiel te trekken door de elastische randen. Universele maat

€65.95

 

Splash Splash Scootmobielbeschermer Deluxe

Bescherm uw scootmobiel het gehele jaar tegen weersinvloeden en vuil. Zo kunt u deze rustig buiten neerzetten als u hem voor een wat langere tijd niet...

€84.95

 

Vida stoelbeschermers

Speciale stoelbeschermer tegen vocht en andere vloeistoffen. De bovenlaag van de stoelbeschermer is gemaakt van snel absorberend materiaal

€11.95

Nieuw binnen

Copyright © 2020 - Nieuw binnen - Over ons - Privacybeleid - Contact