Nieuw binnen - Elk seizoen nieuw binnen!

Transferhulp

Wij hebben Transferhulp in ons aanbod gevonden. Bekijk hier alle zoekresultaten voor Transferhulp op alfabetische volgorde bij nieuw-binnen.nl. Voor meer details en informatie klik je op de naam. Direct naar de webwinkel? Klik dan op de groene button. Je kan de zoekresultaten ook verder filteren, filter Transferhulp op afdeling, merk of winkel.

 

Able2 badlift

De Able2 badlift helpt u om in en uit bad te komen. De opblaasbare lift wordt met een druk op de knop bestuurt en loopt rustig leeg wanneer u in het bad...

€1399.95

 

Able2 Etac Raiser

De Etac Raiser is een sta op en transferhulpmiddel voor het verplaatsen van iemand met behulp van een begeleider. De Etac Raiser is verrijdbaar en voorzien...

€924.95

 

Able2 Turner Pro

De Etac turner pro is het hulpmiddelen bij een transfer van de ene naar de andere zittende positie. De turner pro vermindert de belasting en voorkomt valpartijen.

€539.95

 

Assist a Tray

De Assist a Tray is een speciaal plateau te gebruiken om spullen op neer te zetten en te gebruiken als hulpmiddel voor het opstaan. In hoogte verstelbaar

€279.95

 

Bedtouwladder

Stevig touw bestaande uit meerdere handgrepen zodat u stapsgewijs uzelf kunt optrekken aan het touw. De handgrepen zijn voorzien van een anti-slip oppervlakte...

€34.95

 

Draaischijf

Grote kunststof draaischaaf met een diameter van 40cm. Helpt bij transfer van en naar een stoel of bed. De draaischijf kant 360 graden soepele draaibeweging...

€34.95

 

Draaischijf Medidisc

Draaischijf Medidisc is gemaakt om op te kunnen staan en niet zitten. De begeleider kan met een vloeiende beweging een transfer uitvoeren.

€134.95

 

Draaischijf Turn easy

Zacht gewatteerd draaikussen. Gemaakt van ABS kunststof en draait gemakkelijk. Ideaal wanneer u moeite heeft met draaien maar wel genoeg kracht heeft om...

€154.95

 

Flexibele Draaischijf

Deze flexibele draaischijf is ideaal voor in de auto. Heeft een zacht oppervlakte en maakt een snelle soepele beweging. Maakt transfers alleen maar makkelijker.

€34.95

 

Glijzeil

Simpele glijzeil ter ondersteuning van een transfer in bed of op een stoel zonder te tillen. Zorgt voor minder wrijving op de huid tijdens het verplaatsen.

€36.95

 

Glijzeil met blokkering

Deze glijzeil zorgt voor extra ondersteuning bij een transfer. Via een glijzeil kan de gebruiker met hulp gemakkelijk een transfer maken.

€124.95

 

Grijppaal met handgreep

Met deze grijppaal kunt u overal een handgreep installeren. De grijppaal is zowel te monteren als vast te klemmen tussen plafond en vloer. Hoogte verstelbaar

€279.95

 

Smart Glijzeil

Makkelijk en veilig verplaatsen door middel van dit Smart Glijzeil. Te gebruiken bij verplaatsen van personen in bed of stoel naar een andere houding.

€99.95

 

Transfer Draaischijf Assure

Draaischijf voor het assisteren van een transfer, ideaal voor mensen die niet zelfstandig kunnen draaien maar wel kracht kunnen zetten met de benen.

€204.95

 

Transferplank Banana

Handige Transferplank om zittend transfers te maken. Voorzien van een antislip onderkant zodat hij niet weg kan glijden. Boemerangvorm.

€284.95

 

Transferplank Q2

Transferplank Q2 heeft een speciale vorm waarmee u bijna alle tranfers kunt maken, zowel met als zonder hulp. Voorzien van antislip.

€244.95

 

Transi

De Transi is een transferhulpmiddel waarbij de patiënt in een staande positie vervoerd kan worden. Hierdoor wordt de rug van de begeleider ontlast.

€579.95

Nieuw binnen

Copyright © 2020 - Nieuw binnen - Over ons - Privacybeleid - Contact