Nieuw binnen - Elk seizoen nieuw binnen!

Hape

Wij hebben Hape in ons aanbod gevonden. Bekijk hier alle zoekresultaten voor Hape op alfabetische volgorde bij nieuw-binnen.nl. Voor meer details en informatie klik je op de naam. Direct naar de webwinkel? Klik dan op de groene button. Je kan de zoekresultaten ook verder filteren, filter Hape op afdeling, merk of winkel.

 

Architetrix Globe Constructie Set

Deze architectrix-wereldbolset is speciaal gemaakt voor de grootste innovatieve bouwers! De set bevat constructiemateriaal van bamboe.

€29.49

 

Automatische Slagbomen Kruispunt

Met deze automatische spoorwegovergang zijn je speelgoedauto's, trucks en voetgangers veilig wanneer de trein door de stad zoeft.

€21.95

 

Go fish go Magneetspel

Dit spel bestaat uit een houten bordje in de vorm van een vis met daarop een houten doolhof waar je de balletjes door middel van een magneetpen doorheen...

€19.59

 

Grote Houten Kralengolf

Beweeg de verschillende kraaltjes de juiste kant op. Kinderen ontwikkelen hun grove en fijne motoriek, creativiteit en inzichtsvermogen.Geschikt voor kinderen...

€129.99

 
€36.50

 
€62.50

 

Hape A mazing Pepe Spelletje

Pepe is de weg kwijt! Help hem de weg te vinden langs het pad. Beweeg de kleurrijke balletjes tot ze allemaal hun eigen kleur hebben gevonden.

€21.39

 
€61.50

 
€29.95

 
€35.50

 
€59.50

 
€32.00

 
€31.50

 
€28.95

 
€25.00

 

Hape Balanceerbootje Met Stapelfiguren

Lukt het jou de zeilers op het bootje te zetten zonder dat de boot omslaat? Deze houten balanceerboot is echt superleuk speelgoed voor ieder kind.

€19.19

 

Hape Bamboe Spel Semino

Speel het superleuke strategische spel Semino en probeer als hovenier je plant het snelst te laten groeien.

€22.69

 
€23.00

 
€26.50

 
€43.50

 
€22.50

 

Hape Dynamo Dominoes 107 delig

Bouw een kleurrijk parcours met 100 houten dominostenen. Voeg een brug, een bel, staven en verschillende trucs toe. Tik op een rechthoek en zie ze allemaal...

€37.95

 

Hape Echo Microfoon

Droom je ervan om een beroemde zanger te worden? Iedereen kan zingen als een popster met deze kwalitatief echo microfoon van het merk Hape zonder batterijen!

€11.95

 
€36.50

 
€23.50

 
€19.95

 

Hape Houten Blokpuzzel Dierenvrienden 9 Stukjes

Met deze houten blokkenpuzzel van Hape kun je zes schattige afbeeldingen van Pepe en zijn vriendjes maken.

€18.59

 

Hape Houten Poppenhuis

Laat uw poppenfamilie zich thuis voelen door meubels te verplaatsen en dagelijkse bezigheden uit te beelden met deze Hape familie poppenhuis.

€204.99

 

Hape Houten Speelkeuken

Speel zelf chef-kok in je eigen complete houten speelkeuken. De achterkant van het speelkeuken heeft ook nog eens een krijtbord. Met ophanghaakjes, je...

€125.00

 

Hape Houten Speelkeuken All in 1

Je kunt perfecte maaltijden bereiden in deze speelkeuken van Hape! Deze is voorzien van veel werk- en opbergruimte en heeft leuke accessoires.

€234.99

 

Hape Houten Speeltafel Treinen

De houten Hape speeltafel treinen is een omkeerbare en veelzijdige opbergtafel met twee kanten waarvan één een jungle en de andere een stad voorstelt.

€124.00

 

Hape houten trekdier Puppy

Pepe de puppy is klaar om te gaan wandelen met zijn nieuwe beste vriendje, jij natuurlijk! Speeltips: Ga wandelen met Pepe door zijn nieuwe huis en stel...

€19.95

 

Hape Houten Trekfiguur Tito De Schildpad

Je kind zal volop genieten wanneer hij of zij Tito de schildpad van Hape achter zich aan trekt. Het water dwarrelt wanneer het trekfiguur beweegt.

€40.51

 

Hape Houten Voertuigen Rijgspel 13 delig

Breng de voertuigen al rijgend tot leven met dit houten spel van Hape. Dit spel geeft verschillende straatscènes weer.

€18.88

 
€10.69

 
€109.00

 
€29.50

 

Hape Mijn Eerste Houten Treinset

Met de mijn eerste houten treinset van Hape met het park als thema leert je kleine op een leuke manier over de verschillende vormen.

€28.42

 
€25.50

 

Hape Paraplu Met Ballen Badspeeltje

Deze leuke paraplubadset van Hape biedt zowel opbergruimte als een groot oppervlak om water te scheppen of de meegeleverde ballen te vangen.

€23.69

 
€54.50

 

Hape Pop up Teddybeer Badspeeltje

Je kleintje vindt het superleuk om verstoppertje in de badkuip te spelen met deze schattige pop-upteddybeer van Hape!

€17.49

 
€67.50

 
€19.00

 
€19.00

 
€14.19

 
€59.00

 
€22.00

 

Hape Stapelbare Muziekset

Maak prachtige muziek en ontdek melodie en ritme met deze innovatieve set. Kinderen kunnen de blokken van verschillende grootten stapelen op welke manier...

€29.95

 

Hape Teddybeer En Eend Babywashandje

Dit beervriendelijke washandje van Hape is perfect te gebruiken tijdens het badderen. Gebruik het washandje als handpop of doe er een stuk zeep in.

€20.09

 

Hape Teddybeer En Vrienden Badspeeltjes

Je kleintje kan lekker spetteren en spelen in bad met deze schattige badvriendjes van Hape. Welk diertje kan het verst spuiten?

€17.98

 
€24.50

 
€23.50

 
€27.50

 
€22.00

 

Hape Trein Met Bewegende Lading

Wanneer je deze trein over het spoor duwt zullen de tandwielen op de wagon vrolijk ronddraaien. Dit zorgt voor een dynamische speelervaring.

€14.49

 
€41.50

 
€82.50

 

Houten Alles in 1 Tekenezel

Geef kleine kunstenaars de kans hun creativiteit te laten zien met deze dubbelzijdige ezel waar ze op kunnen tekenen en schrijven met krijt of de mooiste...

€113.75

 

Houten Baby Activity

Deze houten baby activity heeft verschillende kleurvolle rammelaars. Met deze 'My First Gym' van Hape kan de baby volop plezier maken en zich ontwikkelen.

€59.99

 

Houten baby puzzelpakket

Dit puzzelpakket is speciaal geschikt voor baby's. Alle puzzels zijn van hout en bevordert de ontwikkeling.

€49.99

 

Houten Blokkenwagen

Deze loopwagen E0371 van Hape heeft een blokkenset in de wagen. Waardoor de loopwagen multi-functioneel is, je kan er namelijk mee bouwen, lopen, duwen,...

€55.99

 

Houten Circusfiguren

Maak twee grappige circusfiguren met deze figuurtjes. Deze houten stapelfiguren kunnen eenvoudig in elkaar te geschroefd worden.

€14.49

 

Houten Duw Rol Olifant

Laat je kind dit schattige trekdier met zich meetrekken. Dit leuke trekfiguur heeft de vorm van een olifant.

€20.09

 

Houten Dynamo Domino

Dit dominospel van Hape bestaat uit verschillende kleuren dominostenen. Er zijn geen regels verbonden aan het opstellen van de stenen: dus wat je ook doet,...

€39.78

 

Houten Jungle Trein

Ga op avontuur met je junglevriendjes. Leeuwen, tijgers en olifanten zijn je drie geweldige wilde junglevriendjes van deze set!

€28.95

 

Houten Jungle Uitbreiding Treinbaan

Maak een rit door de jungle met deze jungleset. Deze uitbreidingsset bevat verschillende spoorstukken.

€13.09

 

Houten Keuken Met Krijtbord

Prachtige speelgoedkeuken cook 'n serve die gemaakt is van hout. Hij heeft een werkhoogte van 55 centimeter.

€154.99

 

Houten Kiepwagen

Moet je kind zware bouwmaterialen vervoeren? Dat kan met deze stoere kiepwagen die gemaakt is van hout.

€31.10

 

Houten Koffieapparaat

Maak je eigen koffie met deze houten koffieapparaat van Hape. Leer spelend het inzicht te vergroten. De Coffee Maker wordt compleet geleverd met koffiekopje,...

€32.99

 

Houten Kralenspiraal Blauw

Deze blauwe kralenspiraal stimuleert de zintuigen van je kind. Zie hoe de kralen naar beneden rollen en zachte regendruppelgeluiden maken.

€22.87

 

Houten Ontdekkingskist

Volop speelplezier met deze houten ontdekkingskist. Alle zijkanten hebben verschillende activiteiten. Boven op de ontdekkingskist zit een boerderij met...

€109.99

 

Houten Opslagplaats Voor Treinen

Je trein kan na een dag van tuffen en fluiten uitrusten in deze houten opslagplaats. Maak hem in de treinloods klaar voor de komende dag op het spoor!

€20.29

 

Houten Peuter Puzzelpakket

Dit houten puzzelpakket stimuleert het denken en doen.

€49.99

 

Houten Puzzel En Sorteerplank

Sorteer de twaalf kleurrijke puzzelstukjes op de juiste manier over vier houten puzzelstukken die echt een uitdaging zijn voor ieder kind.

€33.18

 

Houten Rail Voor Trein Met Blokken

Zonder je kleur- en vormsorterende vaardigheden kan de trein het spoor niet over! Sorteer en plaats de juiste stukken voor een perfecte treinrit.

€16.69

 

Houten Regenboog Uitbreiding Treinbaan

Met deze kleurrijke en gebogen spoorstukken kun je een cirkel van regenboogspoorstukken maken of voeg wat kleur toe aan je bestaande spoorweg.

€18.90

 

Houten Roly poly Ralph Duikelaar

Roly-Poly Ralph van Hape is een blije clown die wel tegen een stootje kan. Dit houten poppetje keert altijd terug voor meer plezier!

€19.31

 

Houten Speelgoedauto Groen

Vroem! Vroem! Je kleine racer heeft dolle pret met deze klassieke raceauto. Dit houten autootje is uitgevoerd in de kleuren groen en wit.

€12.29

 

Houten Speelgoedauto Rood

Vrooeem! Daar komt je kleine racer aan met deze kleine, klassieke raceauto. De auto is van hout en is rood/wit van kleur.

€20.02

 

Houten Speelgoedkeuken Met Wasbak

Prachtige droomkeuken voor de kleine chefkok. Ieder recept wordt met de verschillende onderdelen gegarandeerd een succes.

€174.99

 

Houten Speelset Safari

Beleef nieuwe safariavonturen met deze speelset. De set bestaat uit tien wilde dieren, een puzzelmat, een boom en een touw.

€18.39

 

Houten Trein Met Spiegel

Deze houten trein met spiegel is niet alleen een avontuur voor alle passagiers aan boord, maar is tevens een lust voor het oog!

€17.39

 

Houten Verjaardagstaart Met Kaarsen

Maak je verjaardagfeestje compleet met deze speelgoedtaart. Blaas de kaarsen uit en geniet van een lekkere aardbeientaart met chocolade.

€28.75

 

Houten Voertuigen Sorteerplank

Heel veel pret met deze sorteerplank. Sorteer en rangschik op het land, ter zee, in de lucht of heel ver weg om deze wezens weer op gang te helpen!

€17.79

 

Houten Vormendoos

Sorteer je blokjes is deze stevige houten sorteerkist. De kist is gevuld met kralen gevulde blokjes die een nieuw dimensie aan het spelen toevoegen.

€28.75

 

Houten Warme Maaltijd

Kinderen bereiden hun eigen maaltijd met de vele accessoires. Snij de steak in stukjes en serveer met een slaatje, gesneden wortelen en zelfgemaakte friet.

€19.19

 

Houten Woonkamer Meubeltjes Voor Poppenhuis

De woonkamer van jouw poppenhuis is gelijk gezellig ingericht met deze houten meubeltjes. Een mooie bank, tv-meubel, salontafel met vloerkleed en een schitterende...

€22.69

 

Loopfiets Balans Hout

Je kindje maakt zijn eerste stappen op deze schattige loopfiets. De fiets is van hout en heeft een gemakkelijk op hoogte aan te passen zadel.

€85.99

 

Magnetisch Doolhof Boerderij

Lukt het jou om de boerderijdieren te voederen in deze magnetische doolhof? Met een magnetische toverstaf leid je knikkers door de doolhof.

€28.75

 

Magnetisch Doolhof Verkeer

Met een magnetische toverstaf leid je knikkers door deze doolhof. Lukt het jou om de knikkers bij de gekleurde plaatjes te vinden?

€24.79

 

Make up Tasje Met Accessoires

De kleine visagisten hebben met dit roze make-upsetje verschillende leuke haar-, nagel- en make-upaccessoires.

€28.75

 

Organeco blokken

Stimuleer de creativiteit met deze Organeco blokken gemaakt van bamboe. Bestaat uit maar liefst 25 verschillende blokken, waarbij je zelf creatief kan...

€69.99

 

Pallina kinderspel

Dit spel is gemaakt van milieuvriendelijke bamboe hout. Door de stokjes te trekken uit de de korf is het de bedoeling om de kleur van de balletjes van...

€36.99

 

Poppenhuis All Season Ongemeubileerd

Schitterend houten poppenhuis, bijzonder kleurrijk en ongemeubileerd. Ideaal als jij zelf invulling wil geven aan jouw droomhuis!

€104.99

 

Poppenhuis mijn kleine Villa

Dit houten poppenhuis heeft 2 verdiepingen en wordt geleverd compleet met 4-delige poppenfamilie. Vooral de details geeft het speciaal accent. Onwijsveel...

€107.99

 

Quadrilla The Cyclone

Bouw je eigen grote houten knikkerbaan met The Cyclone. The Cyclone behoort bij de Quadrilla serie, de grootste knikkerbaan van het merk Hape. Deze houten...

€139.95

 

Quadrilla Xcellerator

Leef je uit met de snelheid waarmee de knikkers over deze houten knikkerbaan de Quadrilla Xcellerator glijden.

€109.99

 

Scoot Around Houten Loopfiets

Met deze houten loopfiets van het merk Hape leert uw baby balans en bewegen op een educatieve manier.

€69.99

 

Speelgoed Doktersset

Maak je vrienden en poppen weer helemaal beter met deze leuke doktersset. In de koffer vind je een spuitje, thermometer, stethoscoop en meer.

€30.42

Nieuw binnen

Copyright © 2020 - Nieuw binnen - Over ons - Privacybeleid - Contact